Hem » POSTERS & TAVLOR » CITY MAPS / STADSPOSTERS

CITY MAPS / STADSPOSTERS

 stadstavla stadskarta citymap petite charlie

Kartor är vackra inslag i vilket hem eller rum som helst. Våra stilrena stadskartor-posters är populära både som presenter och till det egna hemmet. Du kan ge karttavlan en personlig touch genom att lägga till en egen textrad, något som uppskattas av de flesta. Du beställer enkelt och bekvämt våra City maps online.

 

PARIS, NEW YORK ELLER ÖSTERMALM?

De flesta har en favorit när det kommer till städer och stadsdelar. Många har en dröm om att besöka en storstad. Varje stad har sin charm och vi har alla olika önskemål när det kommer till vad vi vill uppleva i en stad. Lugn, charm, action, shopping, sevärdheter eller nöjen. Vi har alla vår favoritstad, oavsett om det är den egna staden eller en storstad ute i världen. Vilken är din favoritstad?

Våra stadskartor är utmärkta presenter till den som gillar att resa eller har en dröm om att uppleva världen. I vårt sortiment finner du flera olika city maps över olika städer och dessa kartor kan pryda vilket hem som helst. Du kan lägga till en personlig text på varje karta, såsom namn eller ett litet citat. Självklart kan du även välja att inte ha någon egen text.

BESTÄLL POSTERS MED STADSKARTOR

Du beställer enkelt och bekvämt en karttavla i vår webbshop. Välj en av våra tavlor nedan och fyll i önskad text. Väljer du att inte ha någon text lämnas textraden tom.

FÖRHANDSGRANSKNING

Du kan alltid få se hur ditt personliga motiv kommer ser ut, vi skickar gärna en förhandsgranskning till dig. I meddelanderutan i kassan skriver du att du önskar korrektur, vi mailar dig då en granskning för godkännande innan vi trycker & skickar din vara.

Vi skickar din beställning samma dag, gäller order lagd veckodag senast kl 15.

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer +46 707-21 33 01. Våra öppettider är måndag till fredag kl 9-17. Du kan också maila oss på info@petitecharlie.se.

Läs mer
Totalt 52 poster
Sida 2 av 2
1 2